bostadsratt-uppsala.se: Bostadsrätt i Svartbäcken

Bostadsrätt i Svartbäcken

I norra delen av Uppsala ligger stadsdelen Svartbäcken. Området är Uppsalas äldsta stadsdel och har genom åren vuxit norrut från centrum. Arbetarbostäder dominerade området under 1900-talet men idag består stadsdelen främst av villaområden och flerbostadshus. Svartbäcken har idag kommit att anses som ett väldigt attraktivt område!

Fritid och kultur
Svartbäcken är populärt vad gäller natur och vackra grönområden. Bland alla bostäder finns härliga grönområden som används till picknick och andra aktivitet under sommartid. Butiker och närservice finns inom gångavstånd. Även friidrottsanläggningar finns för de sportintresserade.

Karta
Karta över Svartbäcken

Om du söker en bostadsrätt att köpa har du kommit till rätt plats. Priserna för bostadsrätter har stigit de senaste åren, bland annat för att bristen på studentbostäder har ökat. Behovet att hitta någonstans att bo har medverkat till att lyfta bostadsrättspriset. Men det finns fortfarande goda möjligheter att göra en bra investering i en bostadsrätt. Klicka på länkarna till vänster för att påbörja en sökning och få en överblick över alla bostadsrätter som är till salu på marknaden just nu. Lycka till!

Icon CO2 neutral website English transparent.png