bostadsratt-uppsala.se: Bostadsrätt i Salabacke

Bostadsrätt i Salabacke

Sala backe är stadsdelen som ligger öster om Uppsala, med ca 10 000 invånare. Området är ett av de äldsta i Uppsala och här hittar du av stadens kanske mysigaste butiker och caféer, häribland Bageri Brantingstorg. Områdets centrum är beläget kring Brantingstorg. Förutom butikerna och caféerna här, finns även mataffärer, skolor och annan närservice. Salabacke är också mycket omtyckt för sina fina natur!

Kommunikation
Det är nära till både inre Uppsala och Gränby centrum. Att promenera till stadskärnan tar ca 25 minuter och med cykel tar det ca 5-10 minuter. Bussar passerar området regelbundet!

Karta
Karta över Salabacke

Om du söker en bostadsrätt att köpa har du kommit till rätt plats. Priserna för bostadsrätter har stigit de senaste åren, bland annat för att bristen på studentbostäder har ökat. Behovet att hitta någonstans att bo har medverkat till att lyfta bostadsrättspriset. Men det finns fortfarande goda möjligheter att göra en bra investering i en bostadsrätt. Klicka på länkarna till vänster för att påbörja en sökning och få en överblick över alla bostadsrätter som är till salu på marknaden just nu. Lycka till!
Mere i denne kategori: « Norby Centrum »

Icon CO2 neutral website English transparent.png