bostadsratt-uppsala.se: Bostadsrätt i Luthagen

Bostadsrätt i Luthagen

Denna stadsdel är belägen nordväst om centrala Uppsala och kan delas in i den inre delen Främste Luthagen och den yttre delen, Bortre Luthagen. Stadsdelens namn kommer från en av 1600-talets markägare, Johan Luth, där av namnet Luthagen.

I Luthagen bor du nära både stadslivet och naturen. Stadsdelen har på senare år blivit ett väldigt attraktivt område tak vare den hårfina gränsen mellan stadspuls och grönskande naturområden. All närservice ligger inom gång- och cykelavstånd som nås genom många av dem nybygga cykelvägarna. Vad gäller kommunikation avgår stadsbussar regelbundet. De tar dig både till andra stadsdelar i Uppsala och till centrum.

Byggprojekt
Just nu pågår flera byggprojekt i området. Nya moderna lägenheter förväntas fylla ut staden inom snar framtid!

Om du söker en bostadsrätt att köpa har du kommit till rätt plats. Priserna för bostadsrätter har stigit de senaste åren, bland annat för att bristen på studentbostäder har ökat. Behovet att hitta någonstans att bo har medverkat till att lyfta bostadsrättspriset. Men det finns fortfarande goda möjligheter att göra en bra investering i en bostadsrätt. Klicka på länkarna till vänster för att påbörja en sökning och få en överblick över alla bostadsrätter som är till salu på marknaden just nu. Lycka till!
Mere i denne kategori: « Fålhagen Kapellgärdet »

Icon CO2 neutral website English transparent.png