bostadsratt-uppsala.se: Bostadsrätt i Kapellgärdet

Bostadsrätt i Kapellgärdet

I samband med att kapellgärdet utvecklas i form av nya boenden, blir Uppsala stadskärna allt större. I området finns en stor variation av både äldre och yngre boenden. Kapellgärdet är beläget väldigt centralt, knappt en kilometer från Uppsala stadskärna. Det är stor variation i ålder bland invånarna, det passar både ungdomar, äldre och många barnfamiljer.

Kommunikation och Närservice
Kommunaltrafik trafikerar regelbundet från Uppsala resecentrum, vilket är beläget med gångavstånd från Kapellgärdet. Pendeltåget till Stockholm tar endast 45 min för den som vill ta sig till huvudstaden. Ett stort utbud av olika butiker och annan service finns i området.

Om du söker en bostadsrätt att köpa har du kommit till rätt plats. Priserna för bostadsrätter har stigit de senaste åren, bland annat för att bristen på studentbostäder har ökat. Behovet att hitta någonstans att bo har medverkat till att lyfta bostadsrättspriset. Men det finns fortfarande goda möjligheter att göra en bra investering i en bostadsrätt. Klicka på länkarna till vänster för att påbörja en sökning och få en överblick över alla bostadsrätter som är till salu på marknaden just nu. Lycka till!
Mere i denne kategori: « Luthagen Svartbäcken »

Icon CO2 neutral website English transparent.png