bostadsratt-uppsala.se: Bostadsrätt i Industristaden

Bostadsrätt i Industristaden

Industristaden är en av de mest växande stadsdelarna i Uppsala. Detta var tidigare industriområde men har utvecklats till ett attraktivt bostadsområde, där av namnet Industristaden. Området erbjuder allt vad gäller natur, närservice, stadspuls och kommunikation. Ett stenkast härifrån ligger Uppsala stadskärna samt gågatan med butiker, caféer, biografer, restauranger och nattliv.

Natur och kommunikation
Genom en kort promenad når du även Uppsala Stadsträdgård. En vacker park som har både lekplats för barnen, caféer och vackra grönområden. Vad gäller kommunikation, finns ett flertal buss- och tågförbindelser som avgår från Resecentrumet regelbundet varje dag.

Om du söker en bostadsrätt att köpa har du kommit till rätt plats. Priserna för bostadsrätter har stigit de senaste åren, bland annat för att bristen på studentbostäder har ökat. Behovet att hitta någonstans att bo har medverkat till att lyfta bostadsrättspriset. Men det finns fortfarande goda möjligheter att göra en bra investering i en bostadsrätt. Klicka på länkarna till vänster för att påbörja en sökning och få en överblick över alla bostadsrätter som är till salu på marknaden just nu. Lycka till!
Mere i denne kategori: « Svartbäcken Norby »

Icon CO2 neutral website English transparent.png