bostadsratt-uppsala.se: Bostadsrätt i Centrum

Bostadsrätt i Centrum

Uppsala city är en oas fylld med spännande stadsliv och grönområden som passar för alla åldrar. Här finns det mesta; härliga promenadstråk, bra shopping, närservice, restauranger, ett roligt nattliv, parker samt god kommunikation. I centrum finns inte bara shoppingmöjligheter och kontor, utan även många lägenheter för alla åldrar. Längs med citys gator finns mysiga smågator och gamla historiska byggnader som ger området stor charm.

Kommunikation
Från Uppsala resecentrum avgår regelbundet bussar och tåg. Vid Stadshuset passerar de flesta stadsbusslinjerna. Pendeltåget tar dig till Stockholm på ca 45 minuter!Karta
Karta över Centrum

Om du söker en bostadsrätt att köpa har du kommit till rätt plats. Priserna för bostadsrätter har stigit de senaste åren, bland annat för att bristen på studentbostäder har ökat. Behovet att hitta någonstans att bo har medverkat till att lyfta bostadsrättspriset. Men det finns fortfarande goda möjligheter att göra en bra investering i en bostadsrätt. Klicka på länkarna till vänster för att påbörja en sökning och få en överblick över alla bostadsrätter som är till salu på marknaden just nu. Lycka till!
Mere i denne kategori: « Salabacke Ullevigatan »

Icon CO2 neutral website English transparent.png